O nas


Kdo smometoda 024

Akademija za manualno terapijo je projekt Higeje, šole za maserje in terapevte ter Društva maserjev Slovenije, ki je nastal zaradi potreb, željá in okoliščin tekom dolgoletnega delovanja skupine strokovnjakov s področja manualne terapije.

Poslanstvo in vizija

Čeprav manualno terapijo po svetu poznajo in prakticirajo že stoletja oz. celo tisočletja, je v Sloveniji še dokaj neznana veda. Zato si še posebej prizadevamo, da bo manualni terapevt postal prepoznaven in spoštovanja vreden poklic, tako med pacienti kot med strokovnjaki.

Izobraževanje v naši ustanovi je na najvišjem nivoju in je primerljivo z drugimi vodilnimi izobraževalnimi institucijami v Evropi.

3-letni študijski program Akademije za manualno terapijo postavlja visoke izobraževalne standarde. Študij sicer ne vodi do javnoveljavne izobrazbe in listine v skladu z 32. členom Zakona o visokem šolstvu, vendar se lahko poklic manualnega terapevta po obstoječih zakonih opravlja brez zadržkov.

Od leta 2017 organiziramo za naše diplomante podiplomsko izobraževanje v obliki seminarjev z vrhunskimi tujimi predavatelji in šolami.

Kako do nas

Ljubljana, Ptujska ulica 19. Na tej lokaciji imamo pisarno podjetja in učilnice, kjer se odvija večina naših dejavnosti.

Naše predavalnice so v 2. nadstropju podolgovate stavbe rjave barve, v isti stavbi je tudi Inštitut za varilstvo. Vhod je na sredini stavbe. Pred stavbo je dovolj prostora za parkiranje.

ZEMLJEVID:

Prikaži večji zemljevid

PRIHOD Z MESTNIM AVTOBUSOM:

Do nas lahko pridete tudi z mestnim avtobusom št. 6, 8 in 11 – izstopite na postaji Stadion in nadaljujete po Ptujski ulici (levo od bencinske črpalke), ali št. 20 – izstopite na postaji Gasilska brigada in nadaljujete po Ptujski ulici, desno od gasilske brigade, 1. ulica levo. Čez približno 300 m je na desni strani naša stavba.

Akademija za manualno terapijo
Ptujska ulica 19
1000 Ljubljana

Telefon: 01 / 54 63 201
GSM: 041 540 942
E-mail: info@manualnaterapija.si
FB: manualnaterapija