O nas


Kdo smo

Smo izobraževalna ustanova za manualno terapijo, z izbrano ekipo uveljavljenih strokovnjakov osteopatov, zdravnikov, fizioterapevtov in manualnih terapevtov. Ponujamo 3-letni študijski program manualne terapije, od leta 2017 pa organiziramo tudi seminarje z vrhunskimi tujimi predavatelji in šolami.

Poslanstvo in vizija

Čeprav manualno terapijo po svetu poznajo in prakticirajo že stoletja oz. celo tisočletja, je v Sloveniji še dokaj neznana veda. Zato si še posebej prizadevamo, da bo manualni terapevt postal prepoznaven in spoštovanja vreden poklic, tako med pacienti kot med strokovnjaki.

Izobraževanje v naši ustanovi je na najvišjem nivoju in je primerljivo z drugimi vodilnimi izobraževalnimi institucijami v Evropi.

3-letni študijski program Akademije za manualno terapijo postavlja visoke izobraževalne standarde. Študij sicer ne vodi do javnoveljavne izobrazbe in listine v skladu z 32. členom Zakona o visokem šolstvu, vendar se lahko poklic manualnega terapevta po obstoječih zakonih opravlja brez zadržkov.

Podiplomsko izobraževanje v obliki seminarjev je odprto tudi za zunanje udeležence.

Kako do nas

Ljubljana, Ptujska ulica 19. Na tej lokaciji imamo pisarno podjetja in učilnice, kjer se odvija večina naših dejavnosti.

Naše predavalnice so v 2. nadstropju podolgovate stavbe rjave barve, v isti stavbi je tudi Inštitut za varilstvo. Vhod je na sredini stavbe. Pred stavbo je dovolj prostora za parkiranje.

ZEMLJEVID:

Prikaži večji zemljevid

PRIHOD Z MESTNIM AVTOBUSOM:

Do nas lahko pridete tudi z mestnim avtobusom št. 6, 8 in 11 – izstopite na postaji Stadion in nadaljujete po Ptujski ulici (levo od bencinske črpalke), ali št. 20 – izstopite na postaji Gasilska brigada in nadaljujete po Ptujski ulici, desno od gasilske brigade, 1. ulica levo. Čez približno 300 m je na desni strani naša stavba.

Akademija za manualno terapijo
Ptujska ulica 19
1000 Ljubljana

Telefon: 01 / 54 63 201
GSM: 041 540 942
E-mail: info@manualnaterapija.si
FB: manualnaterapija